Vinkkejä hyvän deittiprofiilin luomiseen

nettideitti

Hyvä deittiprofiili herättää huomion ja saa vastauksia. Meiltä Seuraajokaiselle-palvelusta kyselläänkin usein, että minkälainen sitten on hyvä profiili. Hyvän profiilin luomiseen on panostettu ja käytetty vähän aikaa ja vaivaa. Tässä muutama vinkki.


  1. Fiksu nimimerkki
  2. Nimimerkki voi tuntua merkityksettömältä, jopa vain välttämättömältä pahalta. Se kuitenkin kertoo sinusta jo jotain. Palvelussa etsitään seuraa tositarkoituksella, joten seksiin viittaavia nimimerkkejä kannattaa välttää. Ne eivät ole omiaan herättämään luottamusta. Tuntuisi ehkä hauskalta lisätä nimimerkin loppuun numerot 69. Ihan vain pieneksi vinkiksi ;) Mutta, jos kyseessä ei ole syntymävuotesi tai ikäsi, kyseinen numero kannattaa jättää lisäämättä. Varsinkin, jos olet mies ja etsit naisseuraa. Valitse nimimerkiksi jotain sinua kuvaavaa, neutraalia ja/tai hauskaa.

  3. Kuvaileva profiiliteksti
  4. Kuvan lisäksi profiiliteksti on nettideittailun tärkein osa. Jos kirjoitat profiilitekstiksi vain "Moi olen juha, kolahtiko", ei se anna vastapuolelle paljon muita mahdollisuuksia kuin vastata "Terve, olen Satu". Voihan juttu lähteä tietysti luistamaan siitäkin, mutta yleensä "Satu" ei vastaa ollenkaan. Kerro profiilitekstissäsi jotain itsestäsi, mutta myös toiveistasi ja odotuksistasi kumppanin suhteen. Näin vastapuoli saa jotain kättä pidempää, johon on helpompi vastata. Huumoriakin kannattaa viljellä, kunhan se on asiallista. Tekstin ulkoasuunkin olisi hyvä kiinnittää hieman huomiota. Kaikkea ei tarvitse kirjoittaa isoilla/pienillä kirjaimilla ja välimerkkejä on hyvä lisätä jäsentämään tekstiä.

  5. Hyvä profiilikuva
  6. Kuvaan kannattaa panostaa. Se on ensimmäinen asia, mitä sinusta nähdään. Hyvä kuva ei välttämättä ole passikuva, mutta kuitenkin sellainen, josta sinut tunnistaa hyvin. Varsinaisen profiilikuvan lisäksi voit lisätä yleiseen galleriaan itsestäsi muunkinlaisia kuvia, esim. sinusta harrastusten parissa tms. Jos ujoutesi, ammattisi tai muun syyn vuoksi, et halua kuvaasi julkisesti näkyville, voit lisätä kuvia itsestäsi VIP-galleriaan. VIP-galleriassa olevia kuvia pääsee katsomaan vain erillisestä pyynnöstä sinun luvallasi. Jos profiilillasi ei ole julkista kuvaa kaikkien deittailijoiden nähtävillä, nousee profiilitekstin merkitys entistä tärkeämmäksi. Se on tällöin kaikkein tärkein kiinnostuksen herättäjä.

  7. Täytä Match heti
  8. Mitä täydempi profiilisi on, sitä varmemmin saat vastauksia. Täytä siis myös Match heti, äläkä vasta sitten, kun palvelu sitä pyytää. Matchin avulla kerrot hieman lisää itsestäsi ja toiveistasi vastapuolen suhteen. Matchin avulla on helppo ja nopea vertailla profiileja keskenään. Se täydentää profiiliasi. Varsinkin, jos profiilitekstisi on jäänyt lyhyehköksi. Muista kuitenkin, että Match ei korvaa hyvää profiilitekstiä!

  9. Ole rehellinen
  10. Valheella on lyhyet jäljet, kuten sanotaan. Jos siis olet etsimässä seuraa tositarkoituksella, kannattaa ehdottomasti olla rehellinen niin profiilia luodessa kuin viesteihin/soittoihin vastatessa. Kaikkea ei tietysti tarvitse heti paljastaa, kuten viime kuussa ollutta pukamaleikkaustasi. Mutta ei myöskään kannata pyrkiä salaamaan mitään olennaista.