Muutama turvallisuusvinkki

Turvallisuus

Nettideittailu on turvallista kunhan muistaa käyttää maalaisjärkeä. Tässä muutama perusasia joka olisi jokaisen deittailijan hyvä tietää/muistaa kun aloittaa nettideittailun.


Sovi treffit vasta kun sinulle sopii. Useasti miehillä tuntuu olevan halu tavata paljon nopeammin kuin naisilla, naiset mieluummin tutustuvat pitkään nimimerkin turvin. Älä anna kenenkään pakottaa sinua tapaamiseen tai antamaan oikeita yhteystietojasi!

Muista myös että kirjoitusten perusteella on myös helppoa ihastua toiseen mutta se ei välttämättä pädekään enää tavatessa. Soittakaa ensin esimerkiksi puhelu seuraajokaiselle.fi palvelun kautta anonyymisti jossa voitte helposti huomata toimiiko kemia välillänne.

Ensimmäisten treffien ei tarvitse kestää tunteja, parikymmentä minuuttia riittää määrittämään haluatko tavata uudelleen.

Huijarit

Tarinoita on helppo kertoa ja jotkut ovat siinä erittäin taitavia, kannattaa suhtautua varauksella mm. rahan lainaajiin, palveluissa on törmätty "klassisiin" huijareihin jotka kertovat että ovat jossain ulkomailla työtehtävissä ja eivät pääse sieltä pois kun rahat on jumissa jossain, usein yrittävät sitä ennen saada muutaman satasen/tonnin lainaan jotta pääsee pois ulkomailta lunastamaan rahojaan ja lupaa tulla sitten tapaamaan sinua ja maksamaan velkansa, tarinoita on monia ja tuo on vain yksi esimerkki.

Jos törmäät palvelussa yllä olevan kaltaiseen profiiliin ilmoita siitä viipymättä asiakaspalveluun niin saadaan tälläiset "huijarit" pois palvelusta.